شیوه صحیح نگهداری ماهی و میگو پیش از طبخ و آشپزی

جامعه آشپزی پزانه : خرید آبزیان نظیر ماهی و میگو نیاز به آگاهی و رعایت نکاتی دارد که مقاله تشخیص ماهی تازه و میگو با آن آشنا شدید. در این مقاله نیز سعی داریم تا توضیحاتی درباره شیوه صحیح نگهداری ماهی و میگو پیش از طبخ و آشپزی به شما عزیزان ارائه کنیم:

نگهداری ماهی و میگو پیش از طبخ و آشپزی:

پس از خرید ماهی تازه یا منجمد خریداری شده را همواره سرد نگهدارید و هرگز آن را در محل گرم و یا در معرض تابش نورآفتاب قرار ندهید و حتی الامکان آبزیان را در یخچال های ماشینی یا یخدان و یا در داخل پودر یخ و در قسمت سرد خودرو قرار داده وبه منزل انتقال دهید .

پس از خرید ماهی در اولین فرصت سر و دم ماهی را زده و محتویات شکمی ( امعاء و احشاء ) آن را تخلیه نموده و با آب تمیز وسرد شستشو نمائید وبرای خروج ماهی از حالت انجماد هیچ وفت از آب گرم استفاده ننمایید .

برای نگهداری ماهی در منزل در صورتی که زود مصرف شود می توان به مدت 1 تا 2 روز در یخچال ( در داخل ظرف در دار یا کیسه پلاستیکی ) نگهداری نمود، برای نگهداری طولانی تر ماهی ، حتماً باید از فریزرهای 18 – درجه سانتی گراد استفاده کرد در این صورت می توان آبزیان را بین 3 تا 6 ماه ( بسته به نوع ماهی و میزان چربی آن ) در فریزر نگهداری کرد .

 

جدول مدت زمان مناسب نگهداری ماهی و میگو

نوع محصول

یخچال

فریزر

ماهی تازه

1 تا 2 روز

2 تا 3 ماه

ماهی پخته

3 تا 4 روز

1 ماه

ماهی منجمد چرب (بیشتر از 5/0 درصد )

به سرعت استفاده شود ( قزل آلا و ساردین )

3 تا 6 ماه

ماهی منجمد کم چرب ( کمتر از 5/0 درصد )

مانند ماهی حلوا ، کفشک ، شیرماهی و سنگ سر

8 تا 9 ماه

ماهی دودی

6 تا 7 روز

مصرف پیشنهاد نمی شود پس از 6 ماه مواد مفید خود را از دست می دهد

ماهی خشک یا شور

1 هفته

مصرف پیشنهاد نمی شود پس از 6 ماه مواد مفید خود را از دست می دهد

سوپ و خورشت ماهی

1 تا 2 روز

3 تا 6 ماه

میگوی تازه

2 تا 3 روز

4 ماه

میگوی پخته

2 تا 3 روز

2 تا 3 ماه

میگوی بسته بندی منجمد 

سریع استفاده شود 

12 ماه 

 

 

دسته بندی ها: مطالب مفید

دیدگاهی وجود ندارد، اولین نفری باشید که دیدگاه ثبت می کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: دیدگاه های منعکس شده در سایت نظر کاربران است و لزوما مورد تایید سایت نیست.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

*
*