دستور پخت خورشت فسنجان

Rating: 3.0/5. From 1 vote.
Please wait...
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
میزان سختی
متوسط
سرو
3 نفر
وعده غذایی
ناهار
ارسال توسط
ارسال در
گردوی آسیاب شده
300 گرم
رب انار
5 قاشق سوپ خوری
شکر
2 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده یا رنده شده
1 عدد
روغن
2 قاشق سوپ خوری
آب
10 فنجان
  • ارزش غذایی (برای هر نفر)
    گوشت مرغ400 گرم
دستور پخت خورشت فسنجان

طرز تهیه خورشت فسنجان را در ادامه می خوانیم.

  1. ابتدا پیاز ریز شده را در قابلمه مناسب تفت می دهیم تا سرخ شود.
  2. سپس گردوهای آسیاب شده را اضافه کرده و نمک و زعفران را اضافه می کنیم. (با حرارت ملایم)
  3. سپس مرغ ها را افزوده و با آب در قابلمه با حرارت ملایم به مدت یک ساعت می پزیم.
  4. بعد از آن شکر و رب انار را همراه با حرارت ملایم به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گردوها روغن دهد و خورشت جا بیفتد.
  5. بنا به سلیقه شما می توان برای شیرین یا ملس شدن خورشت فسنجان مقادیر رب انار و شکر را کم و زیاد نمود.
  6. حالا می توانید خورشت فسنجان تهیه شده با رب انار را با برنج خوشمزه ایرانی میل نمایید.

دیدگاهی وجود ندارد، اولین نفری باشید که دیدگاه ثبت می کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: دیدگاه های منعکس شده در سایت نظر کاربران است و لزوما مورد تایید سایت نیست.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

*
*