دستور پخت فیله سوخاری قزل آلا

Rating: 4.7/5. From 3 votes.
Please wait...
زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
میزان سختی
متوسط
سرو
3 نفر
وعده غذایی
ناهار
ارسال توسط
ارسال در
تخم مرغ
2 عدد
پودر سوخاری
200 گرم
پودر سیر
1 قاشق سوپ خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
  • ارزش غذایی (برای هر نفر)
    ماهی قزل آلا400 گرم
دستور پخت فیله سوخاری قزل آلا

طرز تهیه فیله سوخاری قزل آلا را در ادامه بصورت مرحله به مرحله و تصویری با هم مرور خواهیم کرد. که شامل مواد لازم و طرز تهیه خواهد بود. فیله سوخاری قزل آلا از خوش طعم ترین غذا های دریایی می باشد.

نکته مهم: هرگز در کنار ماهی گوجه‌فرنگی خام و حلقه شده قرار ندهید زیرا تجربه نشان داده است این سبزی بر طعم ماهی غالب است و مانع درک طعم واقعی آن می‌شود.

« ۸ پیشنهاد سرآشپز برای تهیه‌ی ماهی فیله سوخاری قزل آلا یا ماهی های دیگر »

۱- یادتان باشد که هر ماهی‌ای را برای سوخاری کردن به کار نبرید. ماهی‌ها تنوع بسیاری دارند برخی برای تنوری کردن، برخی برای کبابی کردن، برخی حتی برای تهیه خورش و بعضی دیگر برای سوخاری کردن مناسب هستند، بنابراین فیله ماهی‌هایی مانند حلوای سیاه، ماهی شیر و هامور را که برای این منظور بسیار مناسب هستند، انتخاب کنید.

۲- برای از بین بردن بوی زهم ماهی، استفاده از دو چاشنی را به شما توصیه می‌کنم که البته جزو ارکان تهیه غذاهای دریایی هم محسوب می‌شوند؛ سرکه و آب‌لیموی تازه.

۳- ادویه مناسب تهیه ماهی زردچوبه است، بنابراین هرگز فراموش نکنید که این ادویه مغذی را در تهیه ماهی سوخاری به کار ببرید.

۴- اصولاً ماهی سرخ‌شده احساس چرب‌تری را در دهان ایجاد می‌کند و باعث دل‌زدگی بچه‌ها می‌شود. برای جلوگیری از ایجاد این احساس حتماً فیله‌های سرخ‌شده را روی دستمال کاغذی نسبتاً ضخیمی قرار دهید تا روغن‌های اضافی آن گرفته شوند و سطح خشک و تردی به دست آید.

کنار ماهی حتماً سیب‌زمینی سرخ‌شده یا نخودفرنگی قرار دهید زیرا بر اثر جویدن

این دو ماده غذایی در دهان، خمیری به وجود می‌آید که به تیغ‌های کوچکی که

احتمالاً با خوردن فیله ماهی به دهان وارد می‌شوند، می‌چسبند و مانع از این می‌شوند که تیغ‌ها راه گلو را خراش دهد

۵- حتماً می‌پرسید چرا توصیه می‌شود فیله‌های ماهی با شیر آغشته شوند؟ شیر هم باعث مخلوط شدن راحت‌تر مواد تشکیل دهنده مایه‌ای می‌شود که پوشاننده فیله‌های ماهی هستند و هم از ترش کردن معده بعد از خوردن این فیله‌ها جلوگیری خواهد کرد.

۶- در انتخاب آرد سوخاری سخت‌گیر باشید و هرگز از آردهای سوخاری خارجی استفاده نکنید زیرا یا تاریخ مصرفشان گذشته یا این که از ابتدا برای تولیدشان از آردهای کهنه استفاده شده است. به جای مصرف این آردها، خمیر داخل نان‌های حجیم بیات شده را بیرون بیاورید و خشک و پودر کنید. این آرد را بعد از الک کردن با ادویه طعم‌دار کنید و برای سوخاری کردن ماهی این پودر سوخاری خانگی را به کار ببرید.

۷- کنار ماهی حتماً سیب‌زمینی سرخ‌شده یا نخودفرنگی قرار دهید زیرا بر اثر جویدن این دو ماده غذایی در دهان، خمیری به وجود می‌آید که به تیغ‌های کوچکی که احتمالاً با خوردن فیله ماهی به دهان وارد می‌شوند، می‌چسبند و مانع از این می‌شوند که تیغ‌ها راه گلو را خراش دهد یا باعث بروز درد و ناراحتی هنگام خوردن و بلعیدن این غذا شوند.

۸- هرگز در کنار ماهی گوجه‌فرنگی خام و حلقه شده قرار ندهید زیرا تجربه نشان داده است این سبزی بر طعم ماهی غالب است و مانع درک طعم واقعی آن می‌شود. به همین دلیل هر سبزی‌ای هرچند مغذی باشد، در کنار ماهی قرار ندهید زیرا ممکن است طعمی خوشایند را با این منبع پروتئینی ایجاد نکند.

با تقدیم احترام – جامعه آشپزی پزانه

  1. ماهی قزل آلایی که در تصویر می بینید شکم خالی است ولی شما هم می تونید بعد از خالی کردن شکم ماهی طریقه فیله کردنشو ادامه بدید. سر ماهی رو جدا کنید .
  2. پزانه: تمام باله های ماهی رو ببرید.
  3. پزانه: دو انگشت شصتتون از داخل شکم ماهی به تیغه اون فشار بدید وچند بار از بالا تا پایین انگشت شصتتون وزیر تیغه حرکت بدید.
  4. پزانه: این کار رو چند بار تکرار کنید.
  5. پزانه: تیغه پشت ماهی رو خارج کنید.
  6. پزانه: اونو زیر اب سرد کامل بشویید.
  7. پزانه: تو یه ظرف پودر سوخاری فلفل قرمز و کمی پودر سیر بریزید.
  8. به تناسب مقدار ماهی تون تخم مرغ رو تو یه ظرف جداگانه بزنید.
  9. کمی نمک به فیله ماهی ها بزنید و تو تخم مرغ زده شده آغشته کنید طوری که تمام قسمت فیله تخم مرغی بشه .
  10. بعد اونو تو پودر سوخاری بغلطونید .
  11. تو یه ماهیتابه روغن ریخته وبذارید کمی داغ بشه . فیله ها رو ابتدا از قسمت گوشت تو ماهیتابه قرار بدید.
  12. وقتی کاملا برشته شد اونو برگردونید تا طرف دیگه اش هم کاملا طلایی وبرشته بشه.

یک دیدگاه

  1. شیرین کدبانو می گوید فروردین 17, 1397 پاسخ

    بسیار عالی و آموزشی، متشکرم

    Rating: 4.5/5. From 2 votes.
    Please wait...

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: دیدگاه های منعکس شده در سایت نظر کاربران است و لزوما مورد تایید سایت نیست.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

*
*